Čini se kako će kapetan Reala Sergio Ramos morati na operaciju, a s terena bi mogao izbivati do osam tjedana

Ramos je rame ozlijedio u srazu protiv Seville, kada je u 22. minuti utakmice zabio škarice.

FOTO: AFP/AFP

Sergio Ramos u ponedjeljak je ponovno zabrinuo čelnike Real Madrida. Kapetan Kraljeva nije bio u stanju završiti prvi dio treninga zbog ozlijeđenog ramena, a čini se kako će iskusni španjolski stoper morati pod nož nakon El Clasica, koji se igra u subotu na Santiago Bernabeu.

Ramos je rame ozljedio u srazu protiv Seville, kada je u 22. minuti utakmice zabio škarice. Tada se iskusni Španjolac odmah s bolnom grimasom na licu primio za rame, isto kao i na treningu u ponedjeljak. Sve je ponovno izgledalo jako ružno i zabrinjavajuće, a ovaj put nije dobio injekciju pa je osjetio punu bol. A ona je bila jaka, piše španjolska Marca.

Na operaciju ili ne?

Obrambeni igrač Reala tako nije bio u stanju završiti trening, a njegov plan je da protiv Barcelone istrči pod injekcijom i nakon toga se posveti liječenju ramena.

Ramos se nada kako će njegovoj noćnoj mori zbog ozljede ramena doći kraj nakon sraza sa Kataloncima, a u klubu se razmišlja o slanju Ramosa na operaciju ili ne. Naime, klupski liječnik Mikel Aramberi htio bi izbjeći operaciji i podvrgnuti Ramosa nekim drugim metodama.

Pauza između šest i osam tjedana

Međutim, posljednji trening je pokazao kako Ramos ipak ima ozbiljnu ozljedu i operacija izgleda kao jedino rješenje. Ukoliko se Ramos podvrgne operacijskom zahvatu, Real će bez njega biti između šest i osam tjedana. No, tada bi problem s ramenom koji vuče posljednjih nekoliko kola bio riješen i on bi bio zdrav.

Ukoliko ne bi otišao na operaciju, sasvim je sigurno da bi se problemi s ramenom nastavili. A svima je u interesu da Ramos bude zdrav za naredne utakmice.