Velik broj igrača Manchester Uniteda ne konkurira za gostovanje kod Watforda. Među njima Martial i Rooney

Nedostupnima su se na listi pridružili Rooney, Carrick i Martial

Manchester United's British forward Wayne Rooney (L) and British midfielder Michael Carrick react after Olympiakos scored a second goal during the round of 16 Champions League football match Olympiakos vs Manchester United at Karaiskaki Stadium in Athens on February 25, 2014. AFP PHOTO / ARIS MESSINIS / AFP / ARIS MESSINIS
FOTO: AFP

Popriličan problem ima menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal kada je u pitanju slaganje sastava koji će istrčati na gostovanju kod Watforda u subotu.

Anthony Martial i Michael Carrick s reprezentativnih dužnosti francuske i engleske nogometne reprezentacije vratili su se s ozljedama, a ogled protiv jedanaestoplasirane momčadi Premierlige propustit će i bolesni Wayne Rooney. Antonio Valencia nije dostupan budući da se oporavlja, i još će se mjesecima, od operacije noge dok popis ozlijeđenih već neko vrijeme popunjava Luke Shaw. Na njemu je i Marouane Fellaini za kojeg se Van Gaal nadao da će moći nastupiti, međutim, razočarano je morao ustvrditi da belgijski nogometaš sredine terena nije još spreman za napore.

Manchester United utakmicu 13. kola Premierlige dočekuje na četvrtom mjestu ljestvice.