adidas Exhibit – nova kolekcija kopački koja će protresti svijet nogometa

Odlikuje ih napredni dizajn, kombinacija revolucionarnih materijala i inovativna tehnologija izvedbe

Modeli COPA 19.1, X 18.1, Predator 19.1 i Nemeziz 18.1 daju profesionalnim, ali i amaterskim igračima potpunu kontrolu nad igrom uz nenadmašnu stabilnost i potporu, a adidas nije izostavio ni impresivan raspon boja kopački. Velike nogometne zvijezde Gareth Bale, Gabriel Jesus, Mesut Özil i Paul Pogba imali su priliku među prvima testirati nove adidas kopačke.

Pri kreiranju nove kolekcije kopački Exhibit adidas je odlučio koristiti izražajne kombinacije boja poput oceanski plave, izražajne crvene, upadljive sunčano žute i klasične crne boje. Svi modeli Exhibit kolekcije, osim modela COPA 19.1, dostupni su u verziji za igru u dvorani ili na asfaltu jer omogućavaju učinkovito kretanje na svim terenima.

Glavni predstavnik najnovije adidas kolekcije Exhibit je kopačka COPA 19.1, u kojoj je kombinirana inovativna tehnologija s novim dizajnom koji igraču omogućuju maksimalnu kontrolu nad loptom s fokusom na dodir. Do sad najnaprednija adidas kopačka dolazi u sunčano žutoj i crnoj boji. SOCKFIT tehnologija omogućava da se kopačka savršeno uklopi u oblik stopala i pruži optimalnu potporu dok anatomski gornji dio ovog modela igraču daje osjećaj lakoće i bosih nogu. Novom FUSE SKIN tehnologijom se kreiraju materijali bez šavova kojima se omogućava manja propusnost. Tehnologija COMFORTFRAME stabilizira pokrete i poboljšava prijanjanje kopačke, a dizajn i oblik optimiziraju rotaciju.

adidas Exhibit modeli COPA 19.1 & X 18.1

 

Model X 18.1 namijenjen je najopasnijim igračima na terenu, a dolazi u upečatljivoj crvenoj boji s metalik srebrnim prugama. Integrirani 3D kalup za petu i rastezljiva CLAW COLLAR konstrukcija od rastezljivog materijala omogućavaju igraču da tijekom naglog ubrzanja i zaustavljanja zadrži stabilnost.

Gornji dio kopačke napravljen je od ultra tanke mreže SKELETAL WEAVE koji omogućava bolju kontrolu pri kontaktu s loptom uz osjećaj lakoće, a SPEEDMASH tehnologija nudi kontrolu nad dodirom bez ograničavanja kretanja stopala.

Kako bi se pridonijelo učinkovitosti najagilnijih nogometaša adidas je pripremio model Nemeziz 18.1, koji ove godine dolazi u žutoj boji zalaska sunca uz AGILITYBANDANGE s TORSIONTAPES tehnologijom koja stabilizira stopalo i omogućava ultimativno prijanjanje.

Dual-lock sistem čarape stabilizira gležanj igrača što omogućava naglo mijenjanje smjera kretanja, a struktura materijala AGILITYKNIT 2.0. omogućava mek kontakt stopala s tenisicom i osjećaj lakoće.

adidas Exhibit modeli Predator 19.1 & Nemeziz 18.1

 

Kolekciju Exhibit savršeno upotpunjava i oceansko plavi model Predator 19.1, s PURECUT LACELESS sistemom bez vezica koji pruža maksimalnu kontrolu nad površinom. Integrirana FORGED KNIT struktura za srednji dio stopala omogućava medijalnu i bočnu stabilnost, a BOOST™ tehnologija po cijeloj dužini potplata daje povrat energije pri svakom koraku.

Dostupno u adidas trgovinama, FootballMania i ostalim bolje opremljenim trgovinama.

Za više informacija pogledajte: adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball i @adidasfootball.