Ako ste propustili, ovdje možete vidjeti najbrži gol sezone u portugalskom prvenstvu. Primio ga je Iker Casillas

Kapitulirao je čuvar Portove mreže nakon samo deset sekundi

Porto's Spanish goalkeeper Iker Casillas celebrates at the end of the UEFA Champions League Group G football match at the Dragao stadium in Porto on September 29, 2015.  AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
FOTO: AFP

Vratar španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas primio je u nedjelju najbrži ovosezonski pogodak u portugalskom prvenstvu. Kapitulirao je čuvar Portove mreže nakon samo deset sekundi u 1-2 porazu momčadi od Arouce.

Riječ je o susretu 21. kola portugalskog prvenstva i akciji koja je počela s prvim sučevim zviždukom. Iz nje u svakom slučaju treba pohvaliti sjajno zaustavljanje dubinske lopte Zequinhe koji ju je proslijedio u srce kaznenog prostora Portove momčadi. Nije se ondje sjajno snašao Casillas, ali jest Walter Gonzalez, inače dvostruki strijelac ogleda.

https://twitter.com/LaLotina1/status/696418774640156672

Porto se nalazi na trećem mjestu ligaške ljestvice sa 46 osvojenih bodova. Pet više i utakmicu manje ima drugoplasirani Sporting, dok je trenutačno vodeći sastav Benfice s 52 osvojena boda.

Inače, nije ovo prvi puta da Casillas tako brzo kapitulira. Nakon 10.12 sekundi ogleda u Ligi prvaka primio je gol na utakmici protiv minhenskog Bayerna u ožujku 2007. Čuvao je tada Realova vrata, a probio ga je Roy Makaay.

https://www.youtube.com/watch?v=Ih2vTl0ihgM