Allegri u Realovoj momčadi ne bi volio vidjeti Modrića (koji im već nedostaje)

Upitan je kojeg bi igrača osim Ronalda volio maknuti iz Realove momčadi

Real Madrid’s Croatian midfielder Luka Modric (L) vies with Malaga’s midfielder Juanmi Jiménez during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Malaga FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 18, 2015. AFP PHOTO/
FOTO: AFP/AFP

Trener Juventusa Massimiliano Allegri dao je intervju za klupsku televiziju uoči polufinalnog ogleda u Ligi prvaka protiv Real Madrida u kojem je upitan kojeg bi igrača osim Ronalda volio maknuti iz Realove momčadi za taj susret. Allegri je odgovorio da im taj igrač već nedostaje te da je riječ o Luki Modriću.

Dvije savšene utakmice

Allegri je, također, spomenuo da Juventus mora odigrati dvije savršene utakmice ukoliko namjerava proći u finale te da je Real vrhunska momčad koju vodi veliki stručnjak Carlo Ancelotti.

– Realu je donio deseti naslov prvaka Europe, a ove sezone je ponovno u poufinalu. Uz to je u utrci za naslov u Primeri – prokomentirao je trener Juventusa. Za kraj je otkrio kako će svojim igračima prije utakmice reći da su samo jedan korak udaljeni od velikog uspjeha te da zbog toga moraju biti mirni kako bi igrali najbolje što mogu.