Allegrija ne brine Mandžukićeva loša forma. Kaže da je on prirodni strijelac i da će to dokazati

Mandžukić se u prva dva kola nije uspio upisati među strijelce

Mario Mandžukić
FOTO: AFP

U prva dva kola talijanske Serie A branitelj naslova Juventus upisao je isto toliko poraza na što trener Max Allegri zasigurno nije računao tijekom priprema za novu sezonu. Iako su ostali bez dva ključna igrača, Andrea Pirla i Carlosa Teveza, Allegri u tome ne može tražiti opravdanje za loš start s obzirom na pojačanja koja su doveli. Među njima je i hrvatski napadač Mario Mandžukić.

Iako je on u Juventus donio svoju energiju i borbenost po kojoj je prepoznatljiv, dolaskom iz Atletico Madrida ovog ljeta donio je on još nešto, a to je loša golgeterska forma. Mandžukić se, naime, u prva dva kola nije uspio upisati među strijelce čime je nastavio agoniju koja je započela poslije velike pobjede Atletico Madrida protiv Reala u veljači ove godine. No, to za sada ne brine Allegrija koji je uoči subotnjeg ogleda s Chievom dao svoje mišljenje o tome.

Prirodni strijelac

“Mandžukić je prirodni strijelac i to će dokazati ovdje u Juventusu”, poručio je Allegri u najavi trećeg kola Serie A u kojem će Juve tražiti prvu pobjedu.
“Moramo osvojiti prva tri boda. Chievo je igrao odlično u prve dvije utakmice i doći će ovdje s pobjedom u mislima, tako da će utakmica biti teška”, rekao je trener Juventusa.

“Sutra ulazimo u razdoblje u kojem ćemo svaka tri dana igrati utakmicu tak da će nam svaka utakmica biti važna”, rekao je Allegri. Novinare je zanimalo kako su se u momčad uklopila nova pojačanja, među kojima je i Mandžukić.

“Dobro su se integrirali. Neki od njih nisu bili u dobroj kondiciji, ali smo im pomogli po tom pitanju”, rekao je Allegri. Utakmica Juventusa i Chieva na rasporedu je u subotu u 20.45.