Američka hokejaška momčad za koju igra Borna Rendulić izgubila je peti uzastopni put

Borna Rendulić opet je ostao bez pogotka ili asistencije

DENVER, CO - JANUARY 10: Borna Rendulic #71 of the Colorado Avalanche controls the puck against Trevor Daley #6 and goalie Kari Lehtonen #32 of the Dallas Stars at Pepsi Center on January 10, 2015 in Denver, Colorado. The Avalanche defeated the Stars 4-3.   Doug Pensinger/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Momčad San Antonio Rampage koja se natječe u Američkoj hokejaškoj ligi (AHL) i za koju igra hrvatski reprezentativac Borna Rendulić poražena je s 2-3 od Texas Starsa u noći s nedjelje na ponedjeljak, čime je nastavljen njezin crni niz na domaćem ledu.

Bila je to peta domaća utakmica San Antonija zaredom i peti poraz u kojem je Borna Rendulić ostao bez pogotka ili asistencije, a imao je dva udarca na gol. Posljednju pobjedu hokejaši San Antonija ostvarili su 29. studenog, kad su s 3-1 slavili na gostovanju kod Chicago Wolvesa, a Rendulić bio jedan od trojice strijelaca.

Filijala Colorada

Hrvatski reprezentativac je u ovoj sezoni za filijalu Colorado Avalanchea u AHL-u odigrao 22 utakmice u kojima je postigao četiri pogotka i imao osam asistencija.

San Antonio se trenutno nalazi na sedmom mjestu Zapadne konferencije AHL-a s 28 bodova, tri više od Chicaga i San Diega na osmom i devetom mjestu.