Američki kolumnist piše da Pistonsi (očajnički) trebaju igrača poput Hezonje

"Najbolji slobodni čisti šuter na osmom mjestu mogao bi biti Hezonja", tvrdi se

FOTO: LLUIS GENE/AFP

“Najbolja opcija s drafta za Detroit Pistonse, ukupno osmi izbor mogao bi biti iz bivše Jugoslavije. Duboko udahni, Detroite. Nije tako loše”, započinje tekst o Mariju Hazonji Drew Sharp, kolumnist Detroit Free Pressa, najvećeg dnevnog lista iz Detroita.

Autor teksta podsjeća ovime na neugodno iskustvo kluba koji je kao ukupno drugi izbor drafta prije 12 godina odabrao Srbina Darka Miličića. Dotični draft mnogi smatraju najjačim ikad budući da je kao prvi izabran LeBron James, a nakon Miličića, koji je imao NBA karijeru za zaborav, se smjestile zvijezde lige poput Carmela Anthonyja, Chrisa Bosha, Dwyanea Wadea

Najbolji slobodni šuter

“Nije li vrijeme da napokon zakopamo katastrofu s Darkom?”, pita se autor koji smatra da je hrvatski košarkaš spreman za igru u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Pistonsi, tvrdi se, očajnički trebaju igrača koji će ubacivati koševe iz daljine. “Najbolji slobodni čisti šuter na osmom mjestu mogao bi biti Mario Hezonja”, dodaje se u opisu hrvatskog reprezentativca koji na poziciji šutera i niskog krila igra za Barcelonu.