Ancelotti smatra da je Arsenal podcijenio Dinamo i da će ispasti iz Lige prvaka

Arsenal zadnje četiri godine nije uspio ući među osam najboljih u Europi

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Carlo Ancelotti ne vjeruje da će Arsenal i na proljeće nastupati u Ligi prvaka. Kao razlog tome naveo je činjenicu da nisu ozbiljno shvatili suparnike u prva dva kola, Dinamo i Olympiakos, ali i to da u sljedeća dva ogleda igraju s Bayernom.
“Ne slažem se sa činjenicom da Arsenal svake godine razočara svoje navijače na europskoj sceni. Zašto? Pa ta je momčad prisutna u Ligi prvaka gotovo dva desetljeća. No, mislim kako im veliki problem predstavljaju prve utakmice u tom natjecanju. Arsenal je ovoga puta podcijenio Dinamo. Baš zbog posljednjih rezultata Dinama u Ligi prvaka, Arsenal nije ozbiljno shvatio svog suparnika”, rekao je Ancelotti ekskluzivno za Goal.

Kritike navijača

“Dinamo nije imao pobjedu u Ligi prvaka toliko godina, pa je to poremetilo koncentraciju Arsenala. Ne mislim da je samo Arsene Wenger podcijenio Dinamo, to su napravili i igrači”, dodao je bivši trener Milana, Chelseaja i Real Madriad.


Ako Arsenal zaista ispadne iz Lige prvaka, Wenger će se naći pod još većim napadima navijača, koji mu ionako često predbacuju činjenicu da klub 11 godina nije osvojio naslov u prvenstvu. Arsenal također zadnje četiri godine nije uspio ući među osam najboljih u Europi.