Ancelotti tvrdi da je izostanak Modrića glavni krivac za Realovu lošu sezonu

Modrić je propustio veći dio godine i to nas je pogodilo - rekao je Ancelotti

FOTO: DPPI media/DPPI media

Trener Reala Carlo Ancelotti izjavio da je ozeljeda Luke Modrića jedan od ključnih faktora zbog kojeg je njegova momčad ove sezone doživjela neuspjehe.

– Ozljede su nas opteretile, a posebno Modrićeva. Mislim da je momčad s Iscom, Jamesom Rodriguezom i Tonijem Kroosom igrala jako dobro i ostvarila mnoge pobjede u ovom sistemu. Ali Modrić je propustio veći dio godine i to nas je pogodilo – rekao je Ancelotti. Prije toga čestitao je Luisu Enriqueu na osvajanju naslova prvaka te se zahvalio svojim igračima.

Čestitao Enriqueu

– Imali smo jako dobar stav i bilo je lako motivirati igrače. Cijenim posao koji su odradili. Sad se moramo pripremiti za posljednje kolo. Do zadnjeg trebna naše glave moraju biti visoko podignute tako da iako nismo pobjiedili možemo reći da smo se borili – poručio je Ancelotti.

Podsjetimo, pogotkom Lea Messija nogometaši Barcelone su u 37. kolu španjolskog prvenstva slavili s 1-0 na gostovanju kod madridskog Atletica te prije posljednjeg kola osigurali 23. naslov prvaka, unatoč visokoj 4-1 pobjedi Real Madrida na gostovanju u Barceloni kod Espanyola.