Nekad je nužno odabrati stranu

Andrej Kramarić je dao intervju za Bild, nada se da će u Hoffenheimu zabijati kao u Rijeci

Hrvatski napadač se nada da će Hoffenheim osvojiti barem bod protiv Bayerna

FOTO: Screenshot/Screenshot

Hrvatski napadač Andrej Kramarić u siječanjskom prijelaznom roku napustio je engleski Leicester City i otišao na posudbu u njemčki Hoffenheim u kojemu će imati znatno veću minutažu koja mu je potrebna kakio bi se našao u nacionalnoj reprezentaciji među putnicima za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Podsjetimo, Kramarić je briljirao u dresu hrvatskog prvoligaša Rijeke, iz koje je i prešau u Leicester, ali ove sezone je imao mizernu minutažu.

Hoffenheim je u ovom trenutku predzadnja ekipa Bundeslige, a Kramarića su doveli da ih pokuša izvaditi iz zone ispadanja. Hrvatski napadač podijelio je svoja razmišljanja za njemački list Bild. “Prije dolaska u Leicester bio sam u izvrsnoj formi i postizao puno golova. Htio bih takav biti i u Hoffenheimu i pomoći ekipi da se spasi ispadanja”, kazao je.

Favorit u Ligi prvaka

U sljedećem kolu Hoffenheim očekuje dvoboj s aktualnim prvakom Bayern Munchenom, koji je i ove sezone glavni favorit za naslov. “Bayern ima jednu od najboljih momčadi na svijetu, a favoriti su i u Ligi prvaka. No mi ćemo napraviti sve što možemo da osvojimo barem jedan bod. Ako ne igramo kao cjelina, bit ćemo bez bilo kakve šanse”, najavio je utakmicu Kramarić.

https://www.youtube.com/watch?v=7luZliVrSEQ

Bild je pitao Kramarića o problemima u Bayernu i hoće li oni utjecati na tu utakmicu. Podsjetimo, mediji pišu o lošoj atmosferi u svlačionici Bavaraca i o tome kako se trener Pep Guardiola požalio da su neki njegovi igrači predebeli.

`Bayern je uvijek izvanredan`

“Ništa ne mogu reći o tome. Znam samo da mi moramo dati sve od sebe ako želimo imati priliku za dobar rezultat. Ponavljam, radi se o Bayernu – velikoj europskoj ekipi. Zato se ne brinem jesu li neki njihovi igrači predebeli, Bayern je uvijek izvanredan”, završio je.