Luksuzni apartman nazvali po Zlatanu pa poručili samo je jedan predsjednik

Na zidovima apartmana nalazit će se Ibrahimovićeve fotografije

Paris Saint-Germain’s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the French League Cup final football match Bastia (SCB) vs Paris Saint-Germain, on April 11, 2015 at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris. AFP PHOTO / LOIC VENANCE
FOTO: AFP

Vlasnici hotela Clarion u švedskom gradu Malmö, odlučili su nazvati novi luksuzni apartman po nogometašu Zlatanu Ibrahimoviću. Naime, zvijezda PSG-a rođena je u tom gradu te je u njemu započeo nogometnu karijeru. S obzirom na tu činjenicu izbor njegovog imena zapravo je logičan.

Samo je jedan predsjednik

– Samo je jedan predsjednik u Malmöu, a to je Zlatan Ibrahimović. Dobili smo njegovu dozvolu i naravno da se nadamo da će Zlatan biti jedan od naših gostiju – izjavila je menadžerica hotela Lotta Pieplow.

Na zidovima apartmana nalazit će se Ibrahimovićeve fotografije, a cijena noćenja u njemu iznosit će oko 960 eura. Apartman je površine 100 kvadrata i nalazi se na 23 katu hotela.

Podsjetimo, nedavno je procurila snimka Zlatana na početku karijere kada je za potrebe izbora najboljeg švedskog nogometaša glumio nosača prtljage u hotelu, da bi 13 godina kasnije vlasnici hotela nazivali apartmane po njemu.