Argentinac koji je trebao postati Mandžukićev konkurent ipak ide u Englesku

Čini se kako Luciano Vietto na kraju ove sezone ipak neće preseliti u Atletico

FOTO: AFP/AFP

Čini se kako Villarrealov napadač Luciano Vietto na kraju ove sezone ipak neće preseliti u Atletico Madrid, gdje bi bio konkurencija hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću, već da će karijeru nastaviti u Engleskoj. Naime, 21-godišnji Argentinac se nakon izvrsne sezone povezivao s transferom u madridski klub, ali u međuvremenu su se u utrku za njegovim potpisom uključili engleski velikani Arsenal i Liverpool koji su sada u prednosti.

Niska otkupna klauzula

Kako javlja engleski list Metro, navedeni klubovi su blizu realizacije transfera, a u maloj prednosti je Arsenal, koji će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka. Visina odštete bit će 14,2 milijuna funti, koliko iznosi visina otkupne klauzule u Viettovom ugovoru.

Podsjetimo, prije mjesec dana se činilo da će Atletico Madrid od sljedeće sezone dobiti novog napadača, a hrvatski reprezentativac u njegovim redovima Mario Mandžukić novu konkurenciju. Naime, argentinski mediji pisali su da će u novoj sezoni član Atletica biti Vietto.

https://www.youtube.com/watch?v=Dk-HXGvOaSY

Da se njegov transfer u Atletico ostvario, Vietto bi bio čak šesti napadač u momčadi. Naime, u timu iz Madrida za te pozicije, uz već spomenutog Mandžukića, konkuriraju Fernando Torres, Anotine Griezmann i mlade nade Jimenez te Correa.