Argentinska zvijezda odbila je Manchester United kako bi ostala u milanskom Interu

Argentinac je ove sezone u jako dobroj formi i u 21 utakmici u Seriji A postigao je 10 golova

Inter Milan's forward from Argentina Mauro Icardi reacts during the Italian Seria A football match Atalanta vs Inter Milan at "Atleti Azzurri D'Italia" Stadium in Bergamo on January 16, 2016. / AFP / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Dvadesetdvogodišnji argentiski napadač Mauro Icardi prvo je ime milanskog Intera, a u nedavnim izjavama potvrdio je da se i on sam jako ugodno osjeća u tom klubu. Mediji u Engleskoj tijekom zimskog prijelaznog roka mnogo su govorili o interesu Manchester Uniteda koji želi vidjeti Argentinca u vlasitim redovima, ali Icardi je u petak odbacio takvu mogućnost.

https://twitter.com/NEWSTORM6/status/698058058895785985

Argentinac je ove sezone u jako dobroj formi i u 21 utakmici u Seriji A postigao je 10 golova. U intervjuu za tamošnji sportski list Corriere dello Sport Icardi je jasno poručio da ne namjerava promijeniti sredinu.

“Želim pod svaku cijenu ostati u Interu. Spreman sam odbiti i Manchester United”, kazao je Icardi. Argentinac je profesionalnu karijeru započeo u talijanskom prvoligašu Sampdoriji, a u Inter je stigao 2013. godine. Za reprezentaciju svoje zemlje nastupo je jednom.

https://www.youtube.com/watch?v=ik2QQownshk