Arjen Robben nada se da će Bayern dovesti Vidala (jer je glasan i agresivan)

Navodno je cijeli posao između njemačkog kluba i Juventusa već dogovoren

FOTO: AFP/MATTHIAS MERZ

Jedan od najvažnijih igrača minhenskog Bayerna Arjen Robben oglasio se po pitanju dolaska Čileanca Artura Vidala iz Juventusa u njegov klub i jasno poručio da želi da se taj transfer ostvari.

“Vidal je kvalitetan igrač, a takav nogometaš sigurno može pomoći Bayernu”, rekao je Robben i zatim bio još direktniji: “Nogometaša poput njega baš trebamo jer je agresivan i glasan.”

Sve je riješeno

Podsjetimo, u četvrtak smo pisali da je Juventus pristao prodati Vidala minhenskom Bayernu za cijenu od 40 milijuna eura i bonuse, te je preostalo samo pričekati službenu potvrdu realizacije posla.

Tvrdi to nekoliko svjetskih medija uz dodatak da se agent veznjaka čileanskog nogometne reprezentacije već nalazi u Münchenu gdje dogovara osobne uvjete Vidalova prelaska. Navodno je riječ o četverogodišnjem ugovoru vrijednom 6,5 milijuna eura po sezoni.

Već bio blizu Bayerna

Inače, Vidal je već 2011. godine bio blizu prelaska u München po odlasku iz leverkusenskog Bayera. Brža je tada bila reakcija torinskog kluba koji ga je platio 12,5 milijuna eura što je tadašnji predsjednik bundesligaškog kluba Uli Hoeneß nazvao “kršenjem dane riječi”, no, čini se da je sve zaboravljeno pa će Vidal u Bayern okolnim putem.

Ondje bi Vidal trebao nadomjestiti odlazak Bastiana Schweinsteigera u Manchester United.