Arsene Wenger sprema napad na naslov novim pojačanjima. Među njima je i jedan Hrvat iz milanskog Intera

Na popisu Arsenalovih želja uz Brozovića su i Chicharito i James Rodriguez

FOTO: AFP

Siječanjski prijelazni rok za nogometaše započet će uskoro a klubovi će pritom birati pojedince koji su unutar njihove platežne moći, a dovoljno kvalitetni za ispunjavanje njihovih ciljeva.

Jedan od onih koje bi Arsenalovi navijači voljeli da se realizira svakako je osvajanje naslova engleskih prvaka, čemu su posljednji puta svjedočili u sezoni 2003/04 kada su, predvođeni napadačkim učinkom svog francuskog dvojca, pokorili Premier ligu bez ijednog poraza. Thierry Henry postigao je tada 30, a Robert Pires 14 od ukupno 73 gola te londonske momčadi.

Chicharito je u sjajnoj formi

Trenutačno je najbolji Arsenalov strijelac njihov sunarodnjak Olivier Giroud s devet pogodaka na kontu momčadi koja zauzima drugo mjesto ljestvice. Za napad na trofej vjerojatno će biti potrebna izraženija napadačka forma te je menadžer momčadi Arsene Wenger rješenje je pronašao u raspoloženom Javieru Chicharitu Hernandezu, piše irski Independent. Meksikanac koji je označen prekobrojnim u Manchester Unitedu ove je sezone za Bayer postigao već 18 pogodaka.

https://www.youtube.com/watch?v=yEydlBA-uZc

Nije Chicharito jedina želja francuskog stručnjaka, na njegovom popisu nalazi se i ime Realovog Jamesa Rodrigueza, ali i hrvatskog veznjaka iz Intera Marcela Brozovića. Calciomercato pritom tvrdi da bi milanski klub za njega tražio dvadesetak milijuna eura, ali i zadovoljio se ponudom od 16-17.

https://www.youtube.com/watch?v=keg7JR52ITY