Artem Milevski potpisao za Split mjesec dana nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom

Milevski je u Split došao na poziv i preporuku trenera Gorana Sablića

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Artem Milevski (30) od danas je novi član RNK Split. Ukrajinski napadač potpisao je ugovor na 1,5 godina, a već u utorak priključit će se trenizima prve momčadi koja putuje na mini pripreme u Međugorje. Milevski je u Split došao na poziv i preporuku trenera Gorana Sablića, koji vjeruje kako će iskusni Ukrajinac biti pojačanje za njegovu mladu momčad, objavio je klub na svojo službenoj stranici.

“Artem i ja smo prijatelji već dugi niz godina, odlučili smo mu pružiti šansu, siguran sam da me neće iznevjeriti, te da ćemo zajedno izvući ono najbolje od njega”, kazao je Sablić nakon potpisa. Predsjednik Slaven Žužul pohvalno se izrazio o novom igraču.

Želi se dokazati

“Drago mi je da je Artem došao u naš klub i nadam se da će ovdje pokazati sve što može. Vjerujemo da će dokazati svoje kvalitete i da će pomoći našem klubu u ostvarivanju što boljih rezultata. Sretni smo što smo dobili kvalitetnog, vrhunskog igrača”, poručio je predsjednik Crvenih.

Bivši ukrajinski reprezentativac 4. rujna je raskinuo ugovor s Hajdukom pristankom obiju strana. Za bijele je u 21 prvenstvenoj utakmici zabio tek tri gola. Došao je u klub za vrijeme Igora Tudora, kod kojeg je imao dobar status, ali se to promijenilo dolaskom Damira Burića, koji nije računao na njega.

“Želim dokazati da još mogu igrati na vrhunskoj razini”, poručio je Milevski nakon potpisa ugovora.