Atlético Madrid je nakon važne pobjede protiv Reala uvjerljivo slavio i protiv Real Sociedada (a sve golove možete pogledati ovdje)

Drugoplasirani Atletico sad ima 61 bod, odnosno pet manje od vodeće Barcelone

Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (C) is congratulated by Atletico Madrid's Brazilian defender Filipe Luis (L) and Atletico Madrid's midfielder Gabi (R) after scoring a penalty during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Real Sociedad de Futbol at the Vicente Calderon stadium in Madrid on March 1, 2016. / AFP / GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Nakon što su u subotu s 0:1 slavili protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu u velikom gradskom okršaju, nogometaši Atlético Madrida u utorak na večer slavili su i protiv Real Sociedada s uvjerljivih 3:0 u sklopu 27. kola La Lige.

Atlético Madrid je u odličnom raspoloženju dočekao susret protiv Real Sociedada samo tri dana nakon što su uzeli vrijedne bodove Real Madridu.

Slavlje protiv Kraljeva bila je dodatna injekcija samopouzdanja koje nogometaši Diega Simeonea trenutno imaju na pretek.

To se vidjelo i u ovom srazu. Atlético je poveo već u 8. minuti autogolom Diega Reyesa koji je pokušao presjeći loptu, ali ju je poslao u vlastitu mrežu.

https://www.dailymotion.com/video/x3v82hj_antoine-griezmann-goal-hd-atl-madrid-3-0-real-sociedad-01-03-2016_sport

Griezmann ponovno zabio

Navijači na Vincente Calderonu na drugi gol svojih ljubimaca čekali su do 46. minute, kad je na scenu stupio Saul Niguez koji je zabio na asistenciju Luciana Viettoa.

Alberto De La Bella je u 60. minuti skrivio jedanaesterac. Loptu je u ruke uzeo strijelac u susretu protiv Reala, francuski reprezentativni napadač Antoine Griezmann i mirno zabio za 3:0.

Drugoplasirani Atletico Madrid sad ima 61 bod, odnosno pet manje od vodeće Barcelone koja u četvrtak gostuje kod Rayo Vallecana, koji se bori za opstanak.

Dan ranije trećeplasirani Real Madrid, koji ima 54 boda, ide u goste posljednjeplasiranom Levanteu.