Balotelli pozvao navijače Liverpoola da navijaju za Sterlinga i dobio (očekivane) odgovore na Twitteru

Liverpoolovi navijači obrušili su se na Balotellija zbog potpore 'izdajici'

Liverpool's English midfielder Raheem Sterling (L) and Italian forward Mario Balotelli run during a training session at their Melwood training ground in Liverpool, north-west England, on September 15, 2014, ahead of their UEFA Champions League match against Ludogorets at Anfield. AFP PHOTO/PAUL ELLIS
FOTO: AFP

Mario Balotelli kao da se trudi izazvati gnjev Liverpoolovih navijača. Čak i kada su mu namjere dobre i savjeti prijateljski, on uspije izabrati apsolutno najgori mogući trenutak za to.

Napadač kluba i talijanske nogometne reprezentacije zamjerio se navijačima kluba s Anfielda zabivši tek jedan pogodak u šesnaest prvenstvenih utakmica u prošloj sezoni. Za igrača plaćenog 20 milijuna eura takav učinak i više je nego skroman i kao da mu nije dovoljno razmisliti u kakvoj će formi dočekati početak nove sezone u klubu, on brusi formu na Twitteru.

Upravo je putem svog profila na toj društvenoj mreži Balotelli odaslao poruku podrške dojučerašnjem suigrača, a novom članu Manchester Cityja Raheemu Sterlingu. Za klub koji ga je platio 68 milijuna eura Sterling je debitirao pogotkom, a Balotelli mu na tome spremno čestitao.

https://www.youtube.com/watch?v=0TedYuVUchg

https://twitter.com/FinallyMario/status/623477192249446400

I zatražio Liverpoolove navijače da i dalje navijaju za njega. A budući da navijačima kluba takvo što ne pada na pamet jer taj transfer smatraju izdajom zbog načina na koji je izveden, obrušili su se na Balotellija jer ne očekuju niti da ga odobravaju oni koji su u klubu ostali.

https://twitter.com/tommytu719/status/623479229578125312

https://twitter.com/mattylam1/status/623479470993862656

Balotellija, jasno, to ne brine, no takvi potezi mogli bi ka koštati gubitka potpore onih koji mu i dalje vjeruju. A takvih je u redovima navijača Liverpoola sve manje.