Balotelli se istaknuo novim ekscesom, a ovo je 5 incidenata koji su obilježili njegovu karijeru

Trener Milana Siniša Mihajlović najavio je izbacivanje igrača koji se ne zalažu

FOTO: screenshot/instagram

Talijanski prvoligaš Milan u 25. kolu talijanskog prvenstva pobijedio je Genou 2-1, a nakon te utakmice trener Rossonera Siniša Mihajlović kritizirao je svojeg napadača Marija Balotellija. Toliko mu se zamjerio da ga je možda i zauvijek prekrižio u svojim planovima. Milan je pobijedio 2- zahvaljujući golovima Carlosa Bacce i Keisukea Honde, no cijela momčad odigrala je jako loše i ne bi bilo čudno da je rasplet bio potpuno drugačiji. “Morali smo pobijediti i to smo učinili. Trebali smo postići i treći pogodak i ne toliko riskirati na kraju utakmice”, rekao je Mihajlović za Mediaset Premium.

Zatim je otkrio da nije zadovoljan nekim pojedincima u svojoj ekipi. “Riskantna završnica je i moja krivica jer oni nogometaši Milana koji se sve do 94. minute ne žrtvuju na terenu neće više niti zakoračiti na travnjak. Ne radi se samo o Balotelliju, nego o još dvojici ili trojici. Oni najbolje znaju na kojega mislim”, završio je.

Posljednji u nizu

Ovo je samo posljednja nepodopština Marija Balotellija, koji za sebe tvrdi da je veliki navijač Milana i da mu taj klub znači najviše na svijetu. U nastavku podsjećamo na još neke kontroverze koje su obilježile njegovu karijeru.

1.Ubio bi rasiste

U svibnju 2012. godine izjavio je kako će ubiti svakog rasista. “Odbijam prihvatiti rasizam. Ako netko baci bananu na mene, ići ću u zatvor jer ću ga ubiti”, kazao je prije Europskog prvenstva te godine kada je rasizam u nogometu bio jedna od glavnih tema.

View this post on Instagram

👍😊❤️ #puma

A post shared by Mario Balotelli🇮🇹 🇬🇭👨‍👧‍👦🦁 (@mb459) on

2. Striptiz klub prije utakmice

Balotelli je u ožujku 2012. godine kažnjen s 400 tisuća dolara jer je posjetio striptiz klub dva dana prije utakmice Manchester Cityja, čiji je tada igrač bio. Trener Roberto Mancini izričito je zabranio igračima bilo kakve izlaske 48 sati uoči utakmice, a Balotelli ga nije poslušao.

3. Zapalio kupaonicu

Talijanski napadač 2011. godine je zapalio svoju kupaonicu jer je u društvu prijatelja s njenog prozora palio vatromet. U tom incidentu nije bilo ozlijeđenih jer su vatrogasci vrlo brzo stigli. Dodajmo da Balotelli tada nije smio biti u svojem domu, već u hotelu sa svojim suigračima uoči susreta s Manchester Unitedom.

4. Gađao mlade nogometaše pikado strelicama

Balotelli je 2011. godine strelicama za pikado gađao igrače mlade momčadi Manchester Cityja nakon treninga. Rekao je da je to napravio jer mu je bilo dosadno. klub ga je kaznio sa 100 tisuća dolara.

View this post on Instagram

Is just gonna be Leo season. Just be patient. 🙏

A post shared by Mario Balotelli🇮🇹 🇬🇭👨‍👧‍👦🦁 (@mb459) on

5. Pokušao ući u ženski zatvor

Balotelliju i njegovom bratu bilo je dosadno u listopadu 2010. godine pa su tada pokušali ući u ženski zatvor. Policija ih je zaustavila odmah na ulazu. “Pitao sam svojega brata želi li vidjeti zatvor i nakon toga krenuo”, rekao je kasnije Talijan.