Još jedan veliki udarac za Barcu. Nakon teške ozljede Messija, stradao i Iniesta

'To je hendikep i sada ćemo morati pokazati koliko smo borbeni', kaže Enrique

FOTO: Screenshot

Siječanjski prijelazni rok itekako će biti potreban Barceloni čiji se niz ozljeda važnih igrača nastavio i u utakmici protiv Bayera u utorak. Stradao je Andres Iniesta.

Podsjetimo da Barcelona nema pravo nastupati sa igračima koje je dovela tijekom ljetnog transfernog roka zbog zabrane registriranja igrača uslijed kazne zbog potpisivanja igrača mlađih od osamnaest godina. No, nesumnjivo se trener momčadi Luis Enrique pita koga će postaviti u momčad nastave li se pojedinci napuštati travnjak zbog ozljeda.

Nakon što su ostali bez Lionela Messija (moguće i na dva mjeseca), Barcelonini će igrači morati bez pomoći Andresa Inieste koji je ozlijedio i mogao bi izbivati dva tjedna. U pitanju je bol prepone desne noge.

Zvižduci umjesto pljeska

“To je hendikep i sada ćemo morati pokazati koliko smo borbeni. Situacija nije laka”, priznao je Enrique čija je momčad 0-1 protiv Bayera okrenula u 2-1 pobjedu, no ne i zahvaljujući podršci tribina.

“Potrebna nam je podrška navijača u trenucima kada nas ne ide. Čuje se mnogo zvižduka, a ova je momčad napravila puno toga zbog čega zavređuje bolje navijanje. Lijepo bi bilo da nas se podrži”, zaključio je.