Barcelonine zvijezde Neymar i Suarez srušile Villarreal, a ovdje možete vidjeti njihove golove

Neymar postigao dva, a Suarez jedan pogodak za vrh ljestvice

FOTO: screenshot

Nogometaši Barcelone izbili su, barem privremeno, na vrh ljestvice španjolskog prvenstva nakon što su u 11. kolu na svome stadionu Camp Nou svladali Villarreal s 3:0. Namučili su se europski prvaci u prvom poluvremenu, ali nakon što su se vratili iz svlačionice zaigrali su znatno odlučnije i do kraja došli do uvjerljive pobjede protiv petoplasirane momčadi lige. U glavnim su ulogama ponovno bili Neymar i Luis Suarez, dvojac koji ruši sve pred sobom otkad je Lionel Messi izvan pogona zbog ozljede.

Čak 16 golova

Neymar je doveo Barcelonu u vodstvo u 60. minuti na asistenciju Sergija Busquetsa, a deset minuta kasnije već je bilo 2:0. Suarez je bio strijelac s bijele točke nakon prekršaja na Muniru. Za konačnih je 3:0 u 85. minuti Suarez asistirao Neymaru koji je zabio briljantan pogodak.

Neymar
Neymar AFP

Fascinantno zvuči podatak da su u šest utakmica otkad se Messi ozlijedio Neymar i Suarez zajedno zabili 16 pogodaka i upisali pet asistencija! Brazilsko-urugvajski dvojac djeluje nezaustavljivo bez Messija iako u Barceloni, dakako, jedva čekaju povratak argentinskog čarobnjaka.

Spomenimo i da naš Ivan Rakitić nije igrao u ovoj utakmici zbog ozljede koju je zadobio u dvoboju Lige prvaka protiv BATE Borisova.