Nekad je nužno odabrati stranu

Benitez i službeno trener Reala, Materazzi poželio sreću navijačima

Vraća se u rodni grad gdje je od 1993. do 1995. vodio drugu Realovu momčad

FOTO: AFP/AFP

Real Madrid službeno je potvrdio da će Rafael Benitez biti novi trener i to naredne tri sezone. Španjolac će biti predstavljen u srijedu u 13 sati nakon čega će održati konferenciju za medije. Međutim, njegov izbor nije oduševio navijače tog kluba koji su u nedavnoj anketi jasno dali do znanja da ga ne žele za trenera jer su svjesni koliki je rizik imenovanje Španjolca. Tome najbolje svjedoči izjava Benitezovog bivšeg igrača, Marca Materazzija, kojeg je trenirao u Interu nakon što je Jose Mourinho napustio klub poslije osvajanje Lige prvaka.

Povratak u rodni grad

– Očekivao sam ovakav kraj njegove epizode u Napoliju. Još dok su bili dobri upozoravao sam na to. Želim mu sreću u Realu, a još više želim sreću njihovim navijačima – poručio je Materazzi.

Podsjetimo, Benitez se vraća u rodni grad gdje je od 1993. do 1995. vodio drugu Realovu momčad. Trenerski put kasnije ga je vodio kroz niz klubova među kojima i Valenciju, Liverpool (s kojim je osvojio Ligu prvaka), Inter i Chelsea, prije no što se oprostio od Napolija i zaputio u avanturu o kojoj je vjerojatno sanjao od samih početaka trenerske karijere.

https://twitter.com/BBCSporf/status/606011911335845889