Benitez tvrdi da je Modrićev izostanak planiran, a nada se da Ronaldo nikada neće prestati zabijati

Kovačić je započeo utakmicu u sastavu Reala i na terenu je proveo 73. minute

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Real Madrid pobjedom gostovanje u Švedskoj svladavši Malmo 2-0 u susretu 2. kola A skupine Lige prvaka. Do vodstva su stigli golom Cristiana Ronalda u 29. minuti, a golom u 89. minuti potvrdio slavlje Španjolaca. Mateo Kovačić je započeo utakmicu u sastavu Reala i na terenu je proveo 73. minute, dok je Luka Modrić ušao u igru u 67. minuti.

Planiran izostanak

“Izostanak Modrića iz početne postave je bio planiran. Bio je umoran pa smo željeli drugim igračima dati priliku”, rekao je nakon utakmice trener Rafael Benitez. Osvrnuo se Španjolac i na veliki uspjeh Cristiana Ronalda, koji se izjednačio s raulom po broju golova postignutih za Real Madrid. Obojica su sada na brojci od 323, a Portugalac će već u nedjelju u gradskom derbiju imati priliku sam biti prvi na vječitoj listi strijelaca.

“Nadam se da Ronaldo nikada neće prestati zabijati pa da nam i dalje ide dobro zbog toga”, rekao je Benitez. Na njegov uopjeh osvrnuli su se i suigrači.

Najbolji na svijetu

“Sretni smo zbog Ronalda. Nevjerojatno je to što je napravio. On je legenda Real Madrida”, smatra Alvaro Arbeloa, a s njim se slaže i Casemiro.

“Znamo što može napraviti. Ovo je ono što on radi. Za mene je on najbolji na svijetu. Uvijek obara rekorde i mora mu se čestitati”, poručio je Casemiro.