Benzema lagao policiji o vozačkoj (pa sada očekuje sudski postupak)

Ovo je napadaču Real Madrida treći ovakav prekršaj. Slijedi mu sudski postupak

Real Madrid's French forward Karim Benzema sticks out his tongue during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Već treći put policija je u Madridu zaustavila francuskog napadača Realove momčadi Karima Benzemu zbog upravljanja motornim vozilom bez valjanje dozvole. Ovaj puta svojim je Rolls Royceom vozio od Madrida autoputom T4 do zračne luke kada je policija krenula u provjeru vozača.

Lagao policiji

Prema navodima španjolskog Sporta, Benzema ne posjeduje ispravnu vozačku dozvolu od 2013. godine. Kažnjen je tada kaznom od 180.000 eura zbog vožnje od 194.4 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine limitirano na 100 km/h. Nedugo nakon toga, ponovno je zaustavljen pri čemu je ustanovljeno da uz sebe nema vozačku dozvolu, ali ni dokumente koji su potrebni da bi svojim vozilom mogao legalno upravljati u Španjolskoj.

Isti izvor saznao je da se Francuz tom prilikom ispričao riječima da je dokumente ostavio kod kuće, ali da je policija provjerom baze svojih podataka ustanovila da vozačka dozvola nije obnovljena. Benzemu sada očekuje sudski postupak.