Nekad je nužno odabrati stranu

Bilić je razočaran i smatra da mu je momčad zakinuta za jedanesterac

'Trebao je biti jedanaesterac i to je bio presudni trenutak utakmice'

West Ham United’s Croatian manager Slaven Bilic gestures during the English Premier League football match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London on August 9, 2015. AFP PHOTO / IKIMAGES

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Slaven Bilić i West Ham možda su i hit Premierlige, no kroz ostala natjecanja ne ostavljaju trag. Nakon što su već ranije završili s nastupima u Europskoj ligi, sada ih više nema niti u Liga kupu.

Bolji od West Hama rezultatom 2-1 ostvarenim u produžetku utakmice šesnaestine finala bio je Leicester City za kojega je Andrej Kramarić nastupio u uvodne 82. minute ogleda. Ispadanja iz natjecanja vidno razočaran prokomentirao je Bilić:

“Naravno da smo razočarani, ovoj smo utakmici, kao i natjecanju pristupili s namjerom prolaska dalje. Znali smo da će biti teško protiv momčadi koja ne zna za poraz i koja igra na svom terenu, ali kada primite pogodak tri minute prije kraja produžetka utakmice morate osjetiti razočaranje. Utakmica je bila otvorena, a oni su, budimo pošteni, bili bolji od nas u uvodnih 20 minuta. Nismo bili dovoljno agresivni i primili smo pogodak. Potom smo zaigrali bolje i bili dobri do kraja osnovnog dijela ogleda. Stvarali smo prilike, no nismo ih realizirali. U produžetku nas je uhvatio umor.”

Slijedi Norwich City

Priznao je Bilić da je njegova momčad heroja imala u vrataru Adrianu, ali i dodao da je West Ham zakinut za jedanaesterac nad Markom Nobleom u borbi s Dannyjem Simpsonom:

“Noble nije imao razloga sam pasti. Trebao je biti jedanaesterac i to je bio presudni trenutak utakmice.”

West Ham, za kojeg je u ovoj utakmici startao povratnik nakon ozljede Andy Carroll, se sada okreće Premierligi u kojoj su na trećem mjestu uz omjer od četiri pobjede (Arsenal, Liverpool, Newcastle, Manchester City) i dva poraza (Leicester City, Bournemouth). Slijedi im subotnji ogled protiv Norwicha na Boleyn Groundu.