Bilić kaže da je frustriran i nezadovoljan sucem nakon što je njegova momčad ispustila dva gola prednosti

West Ham je na Upton Parku odigrao 2-2 s rumunjskom Astrom

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši West Hama pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića propustili su vodsvo od 2-0 na svom Upton Parku nakon što im je isključen igrač u drugom poluvremenu. U 3. pretkolu Europske lige rumunjska Astra uspjela je zabiti čak dva pogotka, prvi u 71. minuti, a nešto kasnije je nesretni Ogbonna autogolom zaključio rezultat na ukupnih 2-2.

Dobri do isključenja

Navijači su očekivano izviždali Bilića i njegovu momčad, a ovo je hrvatski strateg rekao nakon utakmice. “Ovo je vrlo frustrirajuća večer, u kojoj smo dobro igrali, sve dok nam nije isključen igrač. Dominirali smo kroz utakmicu”, izjavio je Slaven Bilić.

“Imali smo šanse za treći pogodak. Bio je to profesionalni prekršaj Collinsa i ne mogu ga kriviti. Drugi žuti je ipak bio prestrog,” prokomentirao je Bilić isključenje svojeg igrača.

Loš rezultat s Rumunjima

“Definitivno smo dobro odirali prvih sat vremena, ali utakmica traje 90 minuta i trebali smo reagirati bolje nakon isključenja,” kako je već rekao, Bilić je zadovoljan igrom svoje momčadi u prvom dijelu utakmice. Bilić je objasnio kakve su poteškoće zadesile njegovu momčad. “Problem je bio taj što nismo mogli previše mijenjati, već smo bili obavili dvije zamjene pa smo morali čekati.”

Za kraj Bilić je nadodao, “2-2 je loš rezultat za nas i nismo zadovoljni. Dodajte tome ozljede Joeyja i Ennera i frustracija je još veća.”