Bilić u misiji dovođenja Hrvata, nakon Halilovića zanimljiv mu je i Jelavić

Navodno je uspostavljen kontakt s Barcelonom oko mogućeg dovođenja Halilovića

Hull City's Croatian striker Nikica Jelavic reacts after missing a chance during the English Premier League football match between Hull City and Crystal Palace at the KC Stadium in Kingston upon Hull on October 4, 2014.  AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

West Hamov menadžer Slaven Bilić razmatra opciju dovođenja Nikice Jelavića, javljaju neki engleski mediji pozivajući se na izvore upućene u mogući transfer.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nekadašnjeg će reprezentativnog napadača u klub dovesti propadnu li mu aktualne druge ideje o jačanju momčadi. Izvor navodi da bi se Jelavića iz redova drugoligaškog Hull Cityja moglo dovesti za tri milijuna funti i dodaje da su se za igrača već raspitivali neki klubovi iz Turske, međutim, i da se po tom pitanju ništa konkretnoga nije dogodilo.

Kontakt s Barcelonom

Jelavić je za hrvatsku reprezentaciju debitirao baš pod Bilićevim vodstvom, a u trenucima kada su napadačke opcije West Hama Andy Carrol i Enner Valencia ozlijeđene, klubu je potrebno pojačanje u napadačkom dijelu.

Jelavić je u prošloj sezoni za Hull City u Premierligi odigrao 26 utakmica koje je iskoristio za osam pogodaka, a trenutačno nije jedini Hrvat koji se povezuje s dolaskom u West Ham. Navodno je uspostavljen kontakt s Barcelonom o mogućem dovođenju Alena Halilovića.