Bilićev najistaknutiji pojedinac ne mora na operaciju, ali ima i loša vijest

I dalje se Payeta prognozira oporavak dug tri mjeseca

West Ham United's French midfielder Dimitri Payet celebrates scoring his second goal during the English Premier League football match between West Ham United and Newcastle United at The Boleyn Ground in Upton Park, East London on September 14, 2015.   AFP PHOTO / GLYN KIRK


RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 75 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.
FOTO: AFP

Dimitri Payet, najistaknutiji pojedinac West Hamove nogometne momčadi, neće se morati podvrgnuti najavljenoj operaciji gležnja, no to ne znači i da će se znatno skratiti vrijeme prognozirano za njegov oporavaka. A iznosi ono tri mjeseca.

Menadžer momčadi Slaven Bilić i navijači kluba su od Francuza u dosadašnjem dijelu sezone dobili pet golova, ali i sudjelovanje kod još njih tri asistencijama. Sasvim je jasno koliko je ovaj nogometaš važan za igru tog londonskog kluba.

Jednako dug oporavak

“Naravno da je sjajna vijest to što ne moram na operaciju, ali ne mijenja razdoblje potrebno za oporavak”, izjavio je Payet.

West Ham je trenutačno šestoplasirana momčad ljestvice engleskog prvenstva, tri boda udaljena od pozicije koja na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. U nedjelju nastavljaju sezonu utakmicom trinaestog kola i to kod bodovno poravnatog petoplasiranog Tottenhama.