Bivši predsjednik Barcelone tvrdi da će klub možda morati prodati Neymara

Klub nikada neće dozvoliti Messiju da ode jer je previše važan

Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior celebrates during the UEFA Champions League Final football match between Juventus Torino and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015.   AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
FOTO: AFP

Bivši Barcelonin predsjendik Joan Laporta izjavio je u četvrtak kako će Lionel Messi u tom klubu dočekati mirovinu, ali i da nije uvjeren da će isto biti s Neymarom. Laporta, koji je bio predsjenik Barcelone od 2003. do 2010., vjeruje da klub nikada neće dozvoliti Argentincu da ode jer je previše važan. Kada je u pitanju Brazilac, Laporta smatra da će ga klub možda biti prisiljen prodati zbog financijskih problema.

Odbio Inter

“Messi nikada neće otići iz Barcelone. Puno sam ponuda dobio za njega dok sam bio predsjednik Inter je htio platiti njegovu otkupnu klauzulu, ali sam odbio ponudu”, kazao je Laporta pa se osvrnuo na Neymara.


“Stvar je drugačija kada je u pitanju Neymar. Ekonomska situacija kluba nije dobra, pa aktualni predsjenik mora prodavati igrače ili drugu imovinu kako bi uravnotežio proračun. Najbolje je riješenje prodati neku veliku zvijezdu. Pričalo se o ponudi Manchester Uniteda za Neymara. Do svega toga je došlo zbog lošeg upravljanja klubom aktualnog vodstva”, zaključio je Laporta.