Brozoviću se više ne sjedi na Interovoj klupi, pa razmišlja o odlasku iz kluba

Sastanak s predstavnicima kluba trebao bi se dogoditi u nadolazećim danima

Inter Milan's midfielder from Croatia Marcelo Brozovic (back) fights for the ball with Parma's midfielder from Chile Cristobal Jorquera during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Parma at San Siro Stadium in Milan on April 4, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Samo 18 minuta igre sakupio je u posljednjih pet prvenstvenih susreta za Interovu nogometnu momčad hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović. Nezadovoljan takvim statusom, javlja talijansko izdanje portala Goal, razmišlja o napuštanju momčadi.

Sastanak s predstavnicima kluba trebao bi se dogoditi u nadolazećim danima, a čini se da je klub spreman pustiti ga u slučaju javi li se zainteresirana strana voljna platiti dvanaest ili trinaest milijuna eura.

Lyon ga je već tražio

Nakon sezone u kojoj je uglavnom bio standardan u Interovom sastavu, Brozović u ovome trenutku bilježi tek dva uvodna ligaška nastupa u spomena vrijednoj minutaži. Sve ostalo svodi se na bodrenje momčadi, odnosno na ulazak u igru u simboličnoj ulozi.

Isti izvor javlja da trener momčadi Roberto Mancini ne inzistira na njegovoj prodaji, odnosno da Brozovića smatra važnim u slučaju ozljeda nekog od igrača koji konkuriraju za poziciju u veznom redu. Tijekom ljeta postojala je ponuda Lyona za Brozovića, a ona je tada odbijena. Stigne li i u siječnju sa zadovoljavajućim bankovnim jamstvima moglo bi to označiti rastanak hrvatskog reprezentativca i milanskog kluba.