Buffon smatra da su mu hrvatski napadači najveća prijetnja, a ima poruku i za Rakitića

Mandžukić, Olić i Perišić su najveća prijetnja - rekao je talijanski vratar

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Osim izbornika Antonija Contea, na konferenciji za medije pojavio se i slavni vratar Gigi Buffon koji je posebno pažnju posvetio Ivanu Rakitiću koji mu je zabio gol u finalu Lige prvaka.

– Što ću mu reći kad ga ponovno sretnem? Čestitat ću mu na karijeri, i na tome što je veliki igrač, ali i na posljednjem uspjehu – rekao je Buffon. Također, naglasio je da je ponosan na odigrano finale i srebrnu medalju koju je osvojio.

Italija trenirala na Poljudu

– Svaki put kad je pogledam još ću više željeti odigrati još jednu utakmicu te razine, s Juventusom ili Italijom – rekao je Buffon te je dodoa kako su on i njegovi klupski suigrači u dobroj formi jer su prije nekoliko dana nastupili u finalu Lige prvaka. Pohvalio je legendarni vratar i hrvatske reprezentaivce.

Pohvala hrvatskim igračima

– Njihovi napadači su kvalitetni. Međutim, ima i drugoh kvalitetnih igrača. Sve ću naopraviti da ih spriječim. Mandžukić, Olić i Perišić su najveća prijetnja – rekao je Buffon te se zahvalio Danijelu Subašiću jer je izjavio kako mu je Taliuan najveći idol.

Novinare je zanimalo i hoćeli njegov dugogodišni suigrač Andrea Pirlo otići iz Juventusa.

– Svakog dana pričam snjim i niije mi dao znak da će se to dogoditi. On će sve analizirati prije nego donese odluku – zaključio je Buffon