Burić kaže da se kod Hajdukovih igrača osjeća pozitivan naboj pred ogled protiv Stromsgodseta

"Svjesni smo važnosti utakmice", izjavio je Hajdukov trener Damir Burić

01.06.2015., Split - Na Poljudu predstavljen novi trener Hajduka Damir Buric. U prisustvu Marina Brbica i Gorana Vucevica novi trener koji je potpisao dvogodisnji ugovor odgovarao na pitanja novinara.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Hajduka odigrat će u četvrtak s početkom u 19 sati u Drammenu uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv Stromsgodseta. Prva utakmica ovih suparnika završila je domaćom pobjedom splitske momčadi, a bilo je 2-0.

Unatoč dobrom rezultatu Hajdukov trener Damir Burić zna koliko težak ogled očekuje njegov sastav koji će u Norveškoj biti lišen pomoći Roguljića (problemi s aduktorom).

Maksimalna koncentracija

“Od prve minute moramo biti maksimalno koncentrirani i ne smijemo suparniku ništa poklanjati kao što smo to činili u dosadašnjim susretima. O taktici za utakmicu neću pričati, vidjet ćemo što će biti na terenu. Moram pokušati i iznenaditi protivnika, a nikako našu igru bazirati samo na jednoj stvari. I u dosadašnjim utakmicama moglo se vidjeti da smo sposobni i voditi igru i braniti se”, kazao je Burić koji je momčad pripremio za nastup na umjetnoj travi:

“Čuo sam da je njihov teren brz, a mi smo naš travnjak dobro zalili i ošišali da bi bio takav. S obzirom na uvjete kojem imamo, to je jedino što smo mogli napraviti. Nadam se da ćemo večeras na treningu na stadionu osjetiti podogu i da će se igrači adaptirati na nju.”

“Svjesni smo važnosti utakmice i primjećujem da su igrači u iščekivanju. Osjeća se kod njih pozitivan naboj”, zaključio je Burić uz dodatak da bi volio izboriti doigravanje Europske lige.