Novi trener oduševljen nakon prvog treninga u Hajduku i želi svu sreću kapetanu (koji ide iz kluba)

Hajduk je imao prvi trening uoči nove sezone

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Novi trener Hajduka Damir Burić u ponedjeljak je održao prvi trening s ekipom splitskog kluba koju će voditi u narednoj sezoni, nakon kojeg je progovorio za medije.

Novi trener presretan je zbog momčadi i publike

Trening Hajduka bio je otvoren za gledatelje, pa su mu prisustvovali brojni navijači: “Jako sam zadovoljan onim što smo odradili, a entuzijazam i motiv koji su momci pokazali učinili su to da sam uživao u radu. Igrači se moraju stalno truditi za klub, a ne za mene. Lako je za mene”, prenosi Burićevu izjavu Dalmatinski portal.

Prvi trening nogometaša Hajduka

Publika će se ponovno pojaviti na Hajdukovim treninzima: “Ne samo da su gledatelji aplaudirali na početku, već su u nekoliko navrata i dobre akcije pozdravljali pljeskom. Cijelu sedmicu ćemo držati otvorene treninge, tako da gledatelji uvijek mogu doći”, rekao je Burić.

Maloči Burić želi svu sreću

Burić je prokomentirao igrače koji napuštaju Hajduk, među kojima je i dosadašnji kapetan Mario Maloča: “Postoji interes kluba i igrača. Normalna je stvar u sportu da netko želi promijeniti klub, moramo respektirati i želje igrača i želim svakome od njih sve najbolje u karijeri. Posebno bih pohvalio kapetana, koji je dobro odradio prošlu sezonu i poželio mu svu sreću u budućnosti”, rekao je trener splitskog tima.

Također, prokomentirao je i potencijalna nova lica u momčadi koju vodi: ” Mi smo tražili grupu s kojom ćemo se skoncentrirati isključivo na najvažnije. Morate znati da igračima uglavnom ugovori istječu 30. lipnja i jako je teško sve ostvariti već u ovom trenutku, ali predsjednik i sportski direktor su odradili dobar posao i vjerujem da ćemo vrlo brzo moći prezentirati neka imena”, poručio je.