Burić u Sloveniju ide bez Ohandze, kaže da bi ga Maglica mogao zamijeniti

'Zadobio je grč. Nismo željeli riskirati s obzirom da je jedna utakmica blizu druge'

01.06.2015., Split - Na Poljudu predstavljen novi trener Hajduka Damir Buric. U prisustvu Marina Brbica i Gorana Vucevica novi trener koji je potpisao dvogodisnji ugovor odgovarao na pitanja novinara.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajdukovno novo pojačanje, Franck Ohandza, koji je bio jedan od ponajboljih igrača derbija s Dinamom, propustit će utakmkicu 2. prekola Europske lige protiv Kopera u četvrtak u Sloveniji. Potvrdio je to uoči puta trener Damir Burić.

“Zadobio je jedan grč. Nismo željeli riskirati s obzirom da je jedna utakmica blizu druge. Neće putovati s nama. Rješenje imamo i dio priprema smo odradili bez njega. Maglica je pokazao da je vrijedan. Dao je gol Silamaeu, a ima tu još nekih opcija” izjavio je Burić, javlja Goal.com.

Analiza Kopera

Što se tiče same utakmice Burić je napomenuo kako će nastojati zatvoriti puteve prema golu i iskoristiti prilike koje im se ukažu. Dodao je i da svi konkuriraju za početni sastav te da na put ide 20 igrača.

“Koper treba respektirati. U prvom pretkolu su igrali jako dobro. Čvrsti su i imaju talijanskog trenera koji bazira igru na defenzivi. Brzo izlaze s bočnim igračima, a Galešić im organizira napade. Neugodni su u prekidima. Na to treba paziti”, kaže Burić.

Za kraj je dodao kako njega zadovoljava samo pobjeda te da će tako biti protiv svakog protivnika bez obzira o kome se radi.