Carlo Ancelotti je dao mig, Bayern želi dovesti Marcela Brozovića (koji blista u Interu)

Bayern je spreman za Brozovića platiti 25 mil. eura, pet više od Arsenala

FOTO: AFP

Njegova iznimno dobra ovosezonska forma u dresu Intera, pokrenula je glasine o odlasku Marcela Brozovića iz Italije. Kako je objavljeno prije par dana Arsenal je navodno spreman platiti za Brozovića 20 milijuna eura.

Razlog zbog kojeg bi se Roberto Mancini navodno odrekao hrvatskog veznjaka je nadostatak novca za igrače koje želi dovesti pa se tu spominju Ever Banega i Roberto Soriano.

Chelsea i Bayern

No, sada se pojavila vijest da nije samo Arsenal zainteresiran za Brozovića. Prema pisanju talijanskog Goala na njega su ‘oko bacili’ i Chelsea te njemački velikan Bayern. Vodeća momčad Bundeslige navodno je poslala skaute na polufnalnu utakmicu Juventusa i Intera.

Upravo je tijekom nje Brozović pokazao sav svoj talenat. Zabio je dva gola, a Inter je do kraja utakmice uspio nadoknaditi tri gola zaostatka iz prve utkamice, ali su na kraju ispali nakon izvođenja jedanaesteraca.

Njemački Tz navodi da bi Brozović Bayerna mogao koštati oko 25 milijuna eura te dodaju, za razliku od talijanskih medija, kako ga Inter želi zadržati i produljiti mu ugovor do 2019. uz povećanje plaće. Bayern, kako je poznato, od sljedeć sezone preuzima Carlo Ancelotti dok Pep Guardiola odlazi u Manchester City.