Hiddink je sinoć prvi put izgubio otkad je preuzeo Chelsea, evo što kaže nakon prekida pozitivnog niza

PSG je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka slavio s 2-1

FOTO: AFP

Treću sezonu zaredom PSG i Chelsea se susreću u nokaut-fazi Lige prvaka. U prethodne je dvije godine svaka od spomenutih momčadi prošla po jednom, a nakon prve utakmice ovosezonske osmine finala bliže tome je PSG.

Parižani su u utorak navečer na svome Parku prinčeva slavili s 2:1 i napravili važan korak prema četvrtfinalu, ali ne mogu biti bezbrižni uoči uzvrata u Londonu, 9. ožujka. Svjesni su toga i sami.

“Moglo je biti i bolje”

“Pobjeda je minimalna, ali ostvarena je protiv dobre momčadi. Dali smo sve od sebe večeras i dobili smo što smo htjeli. Naravno, moglo je biti i bolje jer smo imali puno prilika, ali ovo je dobar korak”, naglasio je stoper Parižana David Luiz koji je nekad nosio dres Chelseaja.

Privremenom treneru engleskog prvaka Guusu Hiddinku ovo je bio prvi poraz otkad je na klupi zamijenio Josea Mourinha. Jasno je da nije bio zadovoljan nakon utakmice, ali nije ni očajavao.

“Da, pomalo boli ovakav poraz jer smo igrali pristojno, ali još uvijek imamo šanse za prolaz. Važno je da smo zabili gol u gostima. Ako uspijemo nadoknaditi zaostatak na Stamford Bridgeu, ovaj poraz neće ništa značiti”, poručio je nizozemski stručnjak.