Chiellini kaže da je Juventus i dalje gladan naslova, a da su Mandžukić i suigrači garancija golova

"Bit će teško, ali želimo pokazati da smo jači od svih", tvrdi Chiellini

Juventus' defender Giorgio Chiellini heads the ball during the Italian Serie A football match between Juventus and Fiorentina on April 29, 2015 at Turin's Olympic stadium. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
FOTO: AFP

Juventus branič Giorgio Chiellini očekuje tešku sezonu u borbi za obranu naslova najbolje talijanske momčadi, a uvjeren je da starosjedioci u kombinaciji s novopridošlim igračima mogu nadomjestiti odlazak najboljeg strijelca Carlosa Teveza.

Najjača torinska momčad u nizu je od četiri uzastopna naslova u Seriji A, a Chiellini je svjestan da su se pojačali i sastavi koji im prijete prekinuti dominaciju.

Svi su se rastrošili

“Svi su se rastrošili, a prijelazni rok još nije završen. Kod Rome i Napolija očekujem još novih igrača. Milan i Inter nakon dvije slabije sezone pojačavaju se na svim pozicijama i zato treba očekivati prijetnju i od njih”, upozorava Chiellini svjestan da će momčad teško i do pete krune u nizu:

“Bit će teško, ali želimo pokazati da smo jači od svih. Pobjede su postale dio onoga što mi jesmo i bez obzira na to što su se drugi pojačali, siguran sam da nisu gladni poput nas. Tevezovi golovi? Nadomjestit će ih Pogba. Nema razloga za brigu, garanciju golova donose nam Morata, Mandžukić, Dybala i Paul.