Cijeli svijet je šokiran tragedijom u kojoj su poginuli slavni ragbijaš i supruga

Stradala je i njegova supruga Alana Madill, dok je njihova beba u kritičnom stanju

A man adjusts a bandage on Toulon's captain and New Zealand' player Jerry Collins (R) during the French Top 14 rugby union match Toulon vs. Toulouse, on November 15, 2008 in Toulouse. Toulouse defeated Toulon 19-18. AFP PHOTO REMY GABALDA
FOTO: AFP

Jedan od najboljih igrača ragbija svih vremena, Novozelanđanin Jerry Collins, poginuo je u prometnoj nesreću u Francuskoj nakon što je došlo do sudara između automobila u kojem je bio i autobusa. Osim njega, stradala je i njegova supruga Alana Madill, dok je spasilačka ekipa u kritičnom stanju prevezla njihovu dvomjesečnu kćerku u bolnicu.

Na mjestu mrtvi

Francuskki list Midi Libre javlja da je bivša ragbi zvijezda iz neutvrđenog razloga zaustavila svoj automobil oko 4.30 sati, nakon čega je na njih naletio autobus. Potreseni vozač autobusa izvukao je bebu iz olupine, dok su Collins i supruga ostali na mjestu mrtvi.

Jerry Collins je bio kapetan reprezentacije Novog Zelanda za koju je nastupio 48 puta. 2008. godine napustio je reprezentaciju, a karijeru je privodio kraju u francuskom Narbonneu gdje je stigao u siječnju ove godine. Veći dio karijere proveo je igrajući za Hurricanese i Wellington Lionse.