Čiji je Henriquez? Mamić tvrdi Dinamov, ManUtd upravo objavio da je njihov

Tijekom boravka u Zagrebu, 21-godišnjak je zabio 17 golova u 22 utakmice

FOTO: Screenshot

Sve je izglednije da će čileanski napadač Angelo Henriquez ovog ljeta biti predmet spora između Dinama i Manchester Uniteda. Naime, nakon što je britanski Daily Mail prije par dana poručio Luisu van Gaalu da bi umjesto Robina van Persieja i Radamela Falcaa zbog odlične ovosezonske forme u vrhu napada trebao zaigrati upravo Henriquez, javio se Zoran Mamić koji je rekao kako Čileanac može natrag u Manchester, ali samo za 20 milijuna eura jer on Dinamov igrač.

Međutim, na službenoj stranici engleskog kluba objavljena je vijest da je ‘napadač Manchester Uniteda Angelo Henriquez s hat-trickom pomogao Dinamu osvojiti naslov’, što je u suprotnosti s Mamićevom izjavom da je Čileanac zapravo Dinamov igrač.

– Napadač Manchester Uniteda Angelo Henriquez postigao je hat-trick za Dinamo Zagreb koji je postao prvak Hrvatske. Čileanski nogometaš, koji je na posudbi, pomogao je svojoj momčadi u velikoj 5:1 pobjedi nad Splitom – stoji na službenoj stranici Manchester Uniteda uz napomenu.

manchester

Uspješna posudba

– Tijekom jednogodišnjeg boravka na posudbi u Zagrebu, 21-godišnjak je zabio 17 golova u 22 utakmice – dodaju Englezi prije nego što su se osvrnuli na uspjeh hrvatskog prvaka.

– Dinamo je velikom pobjedom u gostima stigao do desetog naslova u nizu te imaju 15 bodova prednosti nad drugoplasiranom Rijekom – objavljeno je na stranici četvrtoplasiraen momčadi Premier lige.

Ova objava na službenoj stranici Manchester Uniteda znači da će se saga oko Henriqueza dodaotno produbiti, jer je očito da oni ne priznaju tvrdnje Zorana Mamića po kojima je Čileanac Dinamov nogometaš.