Čini se da će Bilić učiniti sve što je u njegovoj moći da zadrži u klubu najveću zvijezdu

Dimitri Payet je u West Ham stigao ove sezone iz francuskog Marseillea

West Ham United’s Croatian manager Slaven Bilic awaits kick off ahead of the English Premier League football match between West Ham United and Southampton at The Boleyn Ground in Upton Park, in east London on December 28, 2015.  / AFP / IAN KINGTON
FOTO: AFP

Trener engleskog prvoligaša i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić namjerava učiniti sve što je u njegovoj moći da u svojoj momčadi zadrži glavnu zvijezdu, Francuza Dimitrija Payeta. Guardian piše da će zato klub ponuditi Payetu novi ugovor koji će ga zadržati u West Hamu duže razdoblje.

West Ham je jedno od najugodnijih ovosezonskih iznenađenja u Premier ligi. Bilićeva ekipa nakon 25 kola zauzima šestu poziciju na tablici, a Payet je njena najveća zvijezda. “Klub se kreće prema naprijed i jako je važno da zadržimo najbolje igrače. Payet je naš najbolji igrač i nije mi nikakav problem to reći. Naravno da bih htio da bude sretan i ostane još puno godina u klubu”, rekao je Bilić.

https://twitter.com/NigeriaNewsdesk/status/696937694987952128

Payet je u West Ham stigao ove sezone iz francuskog Marseillea. “Potpisao je za nas tek prije nekoliko mjeseci, ali već je napravio jako puno. Svi ga želimo zadržati u klubu”, završio je Bilić.

https://www.youtube.com/watch?v=3eF06qahXGg

Guardian također navodi da Payet u ovom trenutku zaađuje oko 70 tisuća funti tjedno, a u slučaju novog ugovora plaća bi postala veća.