Čini se da će Juventus u siječnju ponovno krenuti po Šimu Vrsaljka

Hrvatski branič vezan je za Sassuolo do kraja lipnja 2019. godine

Juventus French midfielder Patrice Evra (R) fights for the ball with Sassuolo's Croatian defender Sime Vrsaljko during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Juventus bi se u siječnju ponovno mogao okrenuti Šimi Vrsaljku, braniču Sassuola i hrvatske nogometne reprezentacije koji se i ljetos spominjao u kontekstu mogućeg prelaska u redove talijanskih prvaka.

Cijela će priča, javljaju talijanski izvori, ovisiti o spremnosti Stephana Lichtsteinera zamijenjenog tijekom ogleda protiv Frosinonea. Njegov zdravstveni problem još nije dijagnosticiran, niti je poznato koliko će dugo izbivati s travnjaka, ali na spomenutoj utakmici se požalio na respiratorne probleme.

Problem desnog braniča

Također Martin Caceres u ovome je trenutku nedostupan momčadi nakon što je u alkoholiziranom stanju skrivio prometnu nesreću, pa je momčad deficitarna na poziciji desnog braniča. Tu bi, nastavlja izvor, ne riješi li se situacija za Juventus na povoljan način, trebao pomoći Vrsaljko.

Hrvatski branič vezan je za Sassuolo do kraja lipnja 2019. godine, klub koji je tijekom ljeta navodno odbio deset milijuna eura vrijednu ponudu Napolija za njegovo dovođenje.