Nekad je nužno odabrati stranu

Čini se da Conte za utakmicu protiv Hrvatske uvježbava formaciju 4-3-3

Talijanskoj reprezentaciji na treningu u ponedjeljak priključit će se igrači Juventusa

Italy's midfielder Marco Verratti looks on during the friendly football match Italy vs England on March 31, 2015 at the "Juventus Stadium" in Turin.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
FOTO: AFP

Talijanska nogometna reprezentacija na treninzima uvježbava 4-3-3 formaciju za kvalifikacijsku utakmicu protiv Hrvatske, javljaju izvori iz Italije. Ogled će se odigrati na praznom Poljudu 12. lipnja.

Navodi se da je izbornik Antonio Conte spreman odreći se uobičajene 3-5-2 formacije i u Splitu postaviti formaciju s trojicom napadača koju je momčad uvježbavala i tijekom trodnevnih priprema koje su propustili najvažniji reprezentativci. Ipak, pristup na treningu nije se mijenjao niti u nedjelju kada je Conte od Marca Verrattija i Danielea De Rossija tražio da mijenjaju mjesta duboku u veznom redu.

Čekaju se Juventusovi igrači

Talijanskoj reprezentaciji na treningu u ponedjeljak priključit će se igrači Juventusa, koji su u subotu poraženi u finalu Lige prvaka od Barcelone rezultatom 3-1. Sassuolov napadač Simone Zaza trenirao je zasebno. Hoće li nastupiti u Splitu ostaje upitno.