Čini se da Manchester United (ponovno) neće ostvariti transfer, željenog nogometaša mogao bi im preoteti Real

Portugalski mediji pišu kako će Real za Sanchesa ponuditi 45 milijuna eura

Benfica's midfielder Renato Sanches (L) celebrates with teammates Brazilian forward Jonas (C) after scoring a goal during the Portuguese league football match SL Benfica vs Ass Academica de Coimbra at the Luz stadium in Lisbon on December 4, 2015.   AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG / AFP / FRANCISCO LEONG
FOTO: AFP

Osamnaestogodišnji vezni nogometaš portugalske Benfice Renato Sanches (na fotografiji lijevo) ove je sezone dobrim igrama na sebe skrenuo veliku pozornost. Već je neko vrijeme za njegovo dovođenje zainteresiran engleski klub Manchester United, a u četvrtak je ugledni portugalski sportski list A Bola objavio da je za njega ozbniljno zainteresiran i španjolski velikan Real Madrid.

United je za Portugalca poslao ponudu zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka, no ona je odbijena, a na ljeto će transfer pokušati ostvariti Real. Kraljevski klub, navodi O Bola, za Sanchesa je spreman platiti 45 milijuna eura. No, Real i Manchester United nisu jedini koji ga žele jer su za Sanchesa zaintersirali još neki veliki španjolski klubovi poput Barcelone i Atletico Madrida. A želi ga dovesti i njemački prvak Bayern Munchen.

Ako ga Unied ne uspije dovesti, Sanches bi bio samo posljednji u nizu igrača za koje su Crcveni vragovi blili zainteresirani, ali nisu uspjeli dovesti. Podasjetimo, mnogo se govorilo o interesu Uniteda za Real Madridove nogometaše Cristiana Ronalda i Garetha Balea te Barcelonine zvijezde Neymara i Danija Alvesa. Niti jedan od tih transfera nije se ostvario.

https://www.youtube.com/watch?v=r_skRU34yK0