Čini se da Repeša nije bio previše razočaran porazom protiv Zvezde

Nakon utakmice kojom je Zvezda protiv Cedevite osvojila ABA ligu

30.04.2015., Zagreb - ABA liga, cetvrta utakmica finala, KK Cedevita - KK Crvena zvezda. Jasmin Repesa. 
Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Crvena zvezda je u Zagrebu svladala Cedevitu s 89-79 u četvrtoj utakmici finala ABA lige i po prvi put u povijesti osvojila naslov pobjednika regionalne lige, što su i trener Cedevite Jasmin Repeša i trener Beograđana Dejan Radonjić ocijenili potpuno zasluženim.

Strateg hrvatske momčadi Repeša poručio je nakon poraza: “Zvezda je glasila za favorita i to je potvrdila. Zasluženo su prvaci, a mi smo bili dostojan partner. Nažalost, na zagrijavanju je Ukića uklještilo u vratu, a rano smo izgubili i Tomasa. Bez njih je bilo jako teško da ispadne kako smo željeli.

“No, rekao sam igračima da se i u teškim situacijama treba napraviti najviše. No, ako nam je nedostajalo širine i iskustva u napadu, moja je zamjerka igračima što u prvom poluvremenu nisu igrali dobru obranu”, poručuje hrvatski trener.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić prvo je pohvalio hrvatsku ekipu: “Cedevita je odigrala četiri sjajne utakmice, a već su napravili veliku stvar ulaskom u finale s lošije startne pozicije. U trećem meču je Cedevita odigrala sjajno, koristila naše nedostatke. Ove smo večeri odigrali od početka odličnu obranu, a imali smo sjajan napadački učinak.

Zatim i svoju: “Po svemu što smo pokazali ove sezone, zaslužili smo ovaj trofej, prvi u povijesti Crvene zvezde. S vjerom smo ušli u ovu završnicu. Vjerujem da su i naši navijači, oni koji su ostali i danas u Zagrebu, mogli uživati u našoj igri”, rekao je.