Nekad je nužno odabrati stranu

Dan nakon utakmice svi pričaju kako je Messi dao Neymaru da izvede penal

O atmosferi u Barceloninoj svlačionici progovorio je hrvatski veznjak Ivan Rakitić

Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior (C L) celebrates his goal with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C R) next to teammates Barcelona's defender Gerard Pique (L) and Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (R) during the Spanish league football match Cordoba CF vs FC Barcelona at El Arcangel stadium in Cordoba on May 2, 2015. Barcelona won 0-8. AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
FOTO: AFP

Iako s Cristianom Ronaldom vodi utrku za najboljeg strijelca Primere, Lionel Messi odlučio je tijekom subotnje utakmice protiv Cordobe prepustiti Neymaru da izvede kazneni udarac te je na taj način pobrao simpatije medija, ali i suigrača. I sam Brazilac je poslije utakmice na svom Instagramu zahvalio Argentincu što mu je dao priliku da se upiše u strijelce.

Rakitić o atmosferi u klubu

O atmosferi u Barceloninoj svlačionici progovorio je hrvatski veznjak Ivan Rakitić te je poručio kako su svi oni jedna velika obiljet, a to je potkrijepio upravo gornjim primjerom.

– Činjenica da je Messi prepustio izvođenje kaznenog udarca Neymaru iako se bori za naslov najboljeg strijelca dovoljno govori – izjavio je Rakitić nakon utakmice.

Ele é o CARA ….. Sem mais ! @leomessi

A photo posted by Nj (@neymarjr) on

Podsjetimo, Messi je ove sezone u 35 prvenstvenih nastupa zabio 40 pogodaka uz 18 asistencija, dok je Ronaldo u 32 utakmice postigao 42 pogotka uz 15 asistencija. Do kraja prvenstva ostala su tri kola, a Katalonci trenutno imaju dva boda više od Madriđana.