Darijo Srna potvrdio kako nije ozbiljnije ozlijeđen u grubom startu (iako se jako uplašio)

'Bio je to nezgodan udarac, ali imao sam sreće", kazao je Srna

23.03.2016., stadion Gradski vrt, Osijek - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Izrael. Darijo Srna. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna bio je prisiljen napustiit travnjak krajem prvog poluvremena prijateljske utakmice s Izraelom koja se igrala u Osijeku. Na njega je, naime, grubo startao branič Gershon, a po izrazu lica hrvatskog nogometaša moglo se vidjeti da je to bilo dosta bolno.

“Bio je to nezgodan udarac. Stvarno sam se preplašio, ali se nadam da nije ništa puklo. Već mogu puno lakše stati na nogu. Mislim da sam imao dosta sreće”, rekao je Srna te je dodao kako će o njegovu nastupu s Mađarskom u Budimpešti odlučiti liječnici. Potom se osvrnuo na igru.

Novi sustav

“Isprobali smo novi sustav. Nije izgledalo savšeno, no tako nije moglo niti biti. Treba nam više vremena za uigravanje. Poradit ćemo na tome na pripremama”, kazao je kapetan.

“Napadački smo dobro izgledali, ali u obrambenoj fazi gre moramo biti bolji. Na kraju je važno da smo pobijedili”, zaključio je Srna zahvalivši se navijačima na sjajnoj atmosferi.

Darijo Srna
Darijo Srna AFP/AFP

O utakmici u kojoj su Vatrenima pobjedu golovima donijeli Ivan Perišić i Marcelo Brozović progovorio je i Luka Modrić.

Težak teren

“Pobjeda je bila zaslužena. U prvom dijelu smo bili puno bolji. Teren je bio težak. Trebamo se sada odmoriti i pripremiti za Mađarsku. Isti je cilj, a to je pobjeda”, rekao je Modrić. I on se osvrnuo na novi sustav igre.

Luka Modrić
Luka Modrić

“Prvi put smo igrali tako i griješili smo. Poradit ćemo na tome”, dodao je veznjak. Napoemnuo je kako se reprezentativci trenutno najbolje osjećaju u Osijeku te se zahvalio navijačima na podršci po lošem vremenu.