Nekad je nužno odabrati stranu

Di Maria prošao liječnički, kaže da je jako sretan što prelazi u PSG

manchester bi kao njegovu zamjenu trebao dovesti Barceloninog Pedra

FOTO: AFP/Getty Images/AFP

Argentinski napadač Angel di Maria prošao je liječnički pregled uoči prelaska u francuski PSG čime završava njegova karijera u Manchester Unitedu. Prvi put otkako je procurila informacija da se sprema ovaj veliki transfer vrijedan oko 60 milijuna eura i to samo godinu dana nakon što je napustio Real Madrid kako bi prešao u redove engleskog velikana, Di Maria je progovorio te je poručio da je sretan što prelazi u PSG.

Pedro kao zamjena

“Znam da je riječ o klubu koji je osvojio sve što se moglo osvojiti u Francuskoj prošle godine. To je jako važan klub i znam da žele napokon proći dalje od četvrtfinala u Ligi prvaka. Sve ću napraviti kako bi bio što bolji i pomogao momčadi. Pokušat ćemo što dalje otići u Ligi prvaka”, rekao je Di Maria za beIN Sports.

Što se tiče Manchester Uniteda, oni bi uskoro kao njegovu zamjenu trebali dovesti Barceloninog Pedra. Louis van Gaal navodno mu je zagarantirao mjesto u početnom satstavu. Prema zamisli trenera trebao bi igrati u napada zajedno s Memphisom Depayom i Wayneom Rooneyem.