Dinamo objavio kaznu za Machada zbog onog sramotnog pokazivanja srednjeg prsta publici na Maksimiru

Klub je reagirao na Machadovu nepristojnu reakciju prema tribinama

28.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, GNK Dinamo - FK Molde. Nakon sto je Machado izasao iz igre ispracen je zvizducima nakon cega je prema tribinama pokazao srednji prst, sudac mu je potom dao crveni karton.
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Kratkim priopćenjem na službenim internetskim stranicama kluba zagrebački Dinamo objavio je da je njihov igrač Paulo Machado do daljnjega suspendiran iz prve momčadi.

Portugalac s iskustvom igranja za reprezentaciju udaljen je iz prve momčadi zbog neprimjerenog ponašanja upućenog klupskim navijačima. Istima je u dva navrata pokazao srednji prst nakon što su ga ovi zvižducima ispratili s travnjaka u trenucima kada ga je trener Zoran Mamić mijenjao. Zbilo se to u 65. minuti ogleda protiv Moldea u 3. pretkolu Lige prvaka. Susret na Maksimiru je završen rezultatom 1-1.

Službeno Dinamovo očitovanje prenosimo u cijelosti:

“GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako je Paulo Machado zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea do daljnjega isključen iz rada prve momčadi. O daljnjim potezima klub će obavijestiti u danima koji dolaze.”