Dinamo loše započeo pripreme u Španjolskoj, Mamićevi igrači s 2-0 izgubili od Norvežana

Strømsgodset je postigao po jedan pogodak u svakom poluvremenu

ZADNJA IZMJENA: sij 26, 2016
Foto: PIXSELL

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama izgubili su od norveškog Strømsgodseta 2-0 u prvoj pripremnoj utakmici u Španjolskoj. Norvežani su postigli po jedan pogodak u svakom poluvremenu, a Modri nisu uspjeli probiti njihovu obranu.

https://twitter.com/gnkdinamo/status/69205858087122124

Po gol u svakom poluvremenu

Strømsgodset je poveo golom Kastratija u 40. minuti, a konačnih 2-0 je postavio Pedersen nakon deset minuta igre u drugom dijelu.

No, konačni rezultat je mogao biti i mnogo drugačiji da su dinamovci bili efikasniji pred golom Norvežana. Velike prilike promašili su Armin Hodžić i Dani Olmo, a Marko Rog je pogodio gredu.

Dinamo je utakmicu započeo u sastavu Eduardo, Matel, Benković, Schildenfeld, Pivarić, Pavičić, Antolić, Soudani, Šovšić, Fernandes i Henriquez.

Bila je to druga Dinamova utakmica tijekom zimskih priprema nakon što su ‘modri’ prije odlaska u Španjolsku u Rovinjskom selu odigrao 0-0 protiv Celja.

Za 3 dana Gliwice

Dinamo je u La Mangu stigao u ponedjeljak, a već drugi dan je odradio prvi pripremni ogled. Do kraja boravka u Španjolskoj momčad Zorana Mamića imat će još četiri ispita. Za tri dana je utakmica protiv lidera poljskog prvenstva Piast Gliwice, 30. siječnja je ogled protiv moskovskog CSKA, 2. veljače protiv bugarskog Litexa i za kraj slijedi najteži ispit, 5. veljače sudar protiv ukrajinskog Šahtara.

Maj Gašparac
Novinar
2176 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program